Γιώργος Νικολάου 5

Freelancer

Untitled Design

Διπλώματα / Πτυχία:

Πτυχίο Πληροφορικής / Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ονομάζομαι Γιώργος Νικολάου και είμαι Senior Software Engineer

Εργάστηκα σε ένα πλήθος από έργα κύρους με πολλές διαφορετικές απαιτήσεις. Από την ανάπτυξη λογισμικού για το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Adapting FreeMed (ένα σύστημα EMR), την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών σχετικά με τα EMR και πολλά άλλα. Έχω υπάρξει σε σημαντικές θέσεις όπως Webmaster για την Oberon Explorations Ltd., καθώς και ως Καθηγητής ΤΠΕ στο Υπουργείο Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είμαι αποδέκτης του βραβείου «Πιο Καινοτόμος Διατριβή της Χρονιάς» από το Εργαστήριο Μέσων του Πανεπιστημίου Κύπρου και μεταξύ των τιμώμενών μου είναι ένα MSc στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Μου αρέσει να ασχολούμαι με κάθε είδους νέα τεχνολογία και λογισμικό. Χαίρομαι που συμμετέχω σε Startups και ιδέες που μπορεί να φαίνονται τρελές στον υπόλοιπο κόσμο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την κλίμακα καινοτομίας και το σύνολο δεξιοτήτων μου ταιριάζει στις απαιτήσεις σας

Ενδιαφέροντα:

 • Ταξίδια – κουλτούρες – γλώσσες
 • Χορός
 • Πιάνο
 • Βιβλία
 • Ζωγραφική/Κεραμική

Ικανότητες:

 
 • WORDPRESS
  Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (CMS), το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν δυναμικούς ιστότοπους και ιστολόγια. Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα blogging στον Ιστό και επιτρέπει την ενημέρωση, την προσαρμογή και τη διαχείριση του ιστότοπου από το CMS και τα στοιχεία του back-end. Ως προγραμματιστής ιστοτόπων WordPress, προσφέρω προσαρμοσμένες υπηρεσίες ανάπτυξης WordPress που είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας απαιτήσεις. Ως έμπειρος προγραμματιστής WordPress, μπορώ να δημιουργήσω ιστοσελίδες WordPress με απόκριση που είναι συμβατές με την τελευταία έκδοση του WordPress. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες ανάπτυξης WooCommerce για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας το WordPress.

   

 • JQUERY
  Το jQuery είναι μια γρήγορη, μικρή και πλούσια σε χαρακτηριστικά βιβλιοθήκη JavaScript. Κάνει πράγματα όπως η διέλευση και ο χειρισμός εγγράφων HTML, ο χειρισμός συμβάντων, η κινούμενη εικόνα και το Ajax πολύ πιο απλά με ένα εύχρηστο API που λειτουργεί σε πολλά προγράμματα περιήγησης. Με έναν συνδυασμό ευελιξίας και επεκτασιμότητας, το jQuery άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι γράφουν JavaScript. Το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τον ιστότοπό σας να φαίνεται εκπληκτικός.

   

 • PHP
  Η PHP είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα δέσμης ενεργειών ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για πολλούς διαφορετικούς τύπους εφαρμογών. Η PHP είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ανάπτυξη ιστού και μπορεί να ενσωματωθεί σε κώδικα HTML. Με τις υπηρεσίες μας προσαρμογής PHP, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας γρήγορα και εύκολα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με κάθε τύπο ανάπτυξης PHP. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες προσαρμογής της PHP.

Προηγούμενη Εμπειρία:

Innovation Forum
IT Manager
October 2018 - Present (4 years 3 months)
I handle any website and server related issues for the Global Innovation
Forum. I also take part in any projects related to web development that align
with the goals of the company
WPML.org
Contractor
April 2018 - Present (4 years 9 months)
Cyprus
The Contractors are experienced WordPress and WPML developers who are
ready to help you with everything from building complete sites to developing
custom components.
Self employed
Senior Software Engineer
November 2016 - Present (6 years 2 months)
Cyprus
Kyriacos Car Hire
Web Developer
November 2018 - December 2018 (2 months)
Kissonerga,Paphos,Cyprus
I was called in to develop a website for the car rental service
Dr. George Kanaris Private Dental Practice
Web Developer
July 2017 - August 2017 (2 months)
Cyprus
I was called in to develop a website for the dental practice.

Επικοινωνηστε μαζί μου: